Sikertörténetek

"Több éves fejfájásom múlt el Erikánál, csak ajánlani tudom mindenkinek  Köszönettel:”

Szabóné Gizi

 "Kb. 1 éve észlelték az orvosok, hogy méhemben és a pajzsmirigyemben cysták vannak. A kezelések után a cysták "eltűntek" testemből! Ezt orvosi vizsgálat és UH felvétel is igazolta. Közérzetem is sokat javult, energikusabb, pozitívabb lettem.”

Cs.Teréz

“Bedagadt a bokám, nem találták az okát és az orvosi terápiákra sem Reagált. 5 kezelés után már felére lappadt, 10 kezelés után teljesen elmúlt, azóta sem jött vissza. Hálás vagyok!”

B.Géza


“A térdem évek óta fájt, műtét előtt álltam, amikor Erikához kerültem. 15 kezelés teljes gyógyulást hozott, azóta is jól vagyok. Ennek már 2 éve. Tisztelettel kívánom a legjobbakat az arany kezének!

D. Sándor


“Pánikbetegségem teljesen megszűnt 2,5 hónapi kezelés után, azóta is járok fenntartó kezelésekre és köszönöm, jól vagyok. Nem hagynék ki 1 kezelést sem, alig várom, hogy mehessek, megnyugtató, békés légkör fogad minden alkalommal :)”

R.Róbert

“Szívritmuszavarral érkeztem, ami nem reagált a gyógyszerekre sem. Gondoltam kipróbálom az alternatív gyógyászatot. Bejött. Rendszeresen járok kezelésekre és teljesen jól vagyok, a vérnyomásom is beállt normális értékre.”

K.Kristóf


”A hormonrendszerem teljesen felborult, nem volt peteérésem egyáltalán. Évekig tartó gyógyszeres kezelésekkel sem tudták beállítani. A kezelések hatására teljesen rendeződött a menstruációm, mostmár csak a baba projekt van hátra. Hiszem, hogy az is meglesz :)”

H.Kriszta