Magamról

Kérdések:

HOGYAN JUTOTTAM EL A TERMÉSZETES GYÓGYMÓDOKIG?

toth erika

Egészségügyi végzettséggel 22 éve saját problémám megoldásával foglalatoskodtam, ami orvosi kezelések, gyógyszerek hatására sem változott, így más utat kellett választanom. Annyira jól sikerült az Út-keresés, hogy itt ragadtam, persze ezzel nem hátat fordítva az orvoslásnak, inkább karöltve, együtt könnyebb. Mai napig együtt dolgozom orvosokkal és megtisztelőnek érzem a bizalmukat.

8 évig vezettem Bio-boltot, így nagy rálátásom nyílt az étkezésre, a gyógynövényekre és a táplálék kiegészítőkre is, miközben folyamatosan képeztem magam. Időt, energiát és pénzt nem kímélve elmentem különböző iskolákba, kezelésekre és amit jónak találtam, magaménak éreztem, sőt mellette hatékonyak is voltak, azokat tovább finomítottam és ötvözve használom a mai napig.

Ugrás a tetejére

MILYEN PANASZOKKAL FORDULNAK HOZZÁM A LEGGYAKRABBAN?

Vannak, akik csak lazító masszázsra, talpmasszázsra, megelőző és állapot-fenntartó kezelésekre jelentkeznek.

Általában mozgásszervi, nőgyógyászati, változókori, emésztőrendszeri, immunrendszeri, vese, hólyag, idegrendszeri, függőségi és lelki problémák megoldásában segítem helyreállítani a megbillent testi- lelki- szellemi egyensúlyt Önökkel  együtt drasztikus beavatkozás (pl. műtét) és káros mellékhatások nélkül. Lényegében a kezelések során az (Ön) gyógyító erőket aktivizáljuk.

Hiszem, hogy megoldandó feladatok vannak betegségek helyett!

Mi szükséges ehhez?

HIT - IMA, REMÉNY, SZERETET, HELYES ÉTREND, MOZGÁS, VIDÁMSÁG, TERMÉSZET.

VÁLTOZNI ÉS VÁLTOZTATNI SOHASEM KÉSŐ!

Hiszem, hogy van valami, amiben Ön  a legjobb és erre nagy szüksége van a világnak! Mire született, mi a sorsa, a céljai, miért van itt? Ezekre a kérdésekre Önnek kell meglelni a választ.

Tevékenységemet szolgálatnak tekintem, mely során legjobb tudásom szerint törekszem arra, hogy segítsek ÖNNEK abban, hogy teljesebb legyen amikor távozik Tőlem, mint amikor bejött :)

"A lelki béke a megváltozott hozzáállásból származik, nem pedig a megváltozott körülményekből."
- Andrew Matthews -

A CSODA BENNED VAN!

"A változás, amely után sóvárogsz, nincs messze tőled!  Mert nincs rajtad kívül. Benned van!"
- Szepes Mária –

A KEZELÉSEIM MINDIG SZEMÉLYRE SZABOTTAK!

MOST HA ARRA VAN SZÜKSÉGE, HOGY HOZZÁM FORDULJON - AKKOR NEKEM PEDIG ARRA, HOGY TALÁLKOZZAM ÖNNEL! :)

KÖSZÖNÖM, HOGY MEGTISZTEL A BIZALMÁVAL!
HA ÖN AZT ÉRZI, HOGY SEGÍTSÉGÉRE TUDOK LENNI PROBLÉMÁI MEGOLDÁSÁBAN, VÁROM HÍVÁSÁT! TEL.: 20/9667-446

Ugrás a tetejére

MIBEN REJLIK A SIKEREM TITKA?

Olyan módszereket alkalmazok, amelyeket így egységesen ritkán használnak, ezáltal egy adott panaszt több oldalról megközelítve, körbejárva és alátámasztva oldunk meg (természetesen Önnel): ha akupresszúra szükséges, azzal,  ha talpreflexológia v. fülakupunktura, akkor azzal, stb.. és természetesen energetikai kezeléssel is megtámogatom minden esetben.

Segítek ahogy tudok a hozzám fordulóknak a legjobb tudásom szerint és történjenek a dolgok úgy, ahogy mindenkinek a legjobb :)

Ehhez a munkához nagyon sok alázat és empatikus készség kell, amit folyamatosan fejlesztek magamban. Nekem a legnagyobb elismerés és öröm, amikor az évek óta fájdalmakkal élő vendégem mosolyogva megy el tőlem, mert csökkent vagy elmúlt a fájdalma, vagy éppen csak egy órára megtalálja saját belső békéjét.

Célom elérni, hogy bárki bejön hozzám, fényt vigyen tovább :)

Néha nehéz megvalósítani, ezért ha fáradt vagyok, vagy rossz a hangulatom, akkor inkább lemondom a kezeléseket, vagy az égiek "véletlen" úgy rendezik, hogy éppen lemondták a vendégek halaszthatatlan dolguk miatt.

Másrészről  két ember kell a gyógyuláshoz: a segítő és a páciens. Az utóbbi aktív részvétele legalább olyan fontos, hiszen csak segítségével lehet a betegség lelki és testi okát feltárni, tudnia kell lazítani, és késznek kell lennie az élet – és szemléletmód váltásra. Hiszem, hogy nincsenek véletlenek és minden úgy történik, ahogy történnie kell  és aki megtalál, azzal "dolgom" van!

Ugrás a tetejére

A HITVALLÁSOM

Tevékenységemmel arra törekszem, hogy elsősorban magamat egyre jobbá és jobbá tegyem, hogy a lehető legjobb énem kibontakozhasson és minden nap tegyek valamit, amitől jobb lesz Tőlem a világ.

Sok csodálatos ember van körülöttem, akik szívvel - lélekkel segítenek, támogatnak. Nekik külön köszönöm, hogy jelen vannak az életemben:) "Atyám, aki életet kölcsönzöl nekem, kölcsönözz nekem olyan szívet, amiben túlcsordul a hála!"

Erre esküdtem: 

toth erika eskü
CÉLOM: A SZERETET megélése és átadása.

A másik embert segíteni a fejlődésben.

Nem ártok senkinek, még magamnak se.

Megbocsátok mindenkinek, még magamnak is.

Ott segítek ahol tudok, még magamon is viszonzás és feltétel nélkül, teljes odaadással .

Nem teszem a másiknak azt, amit én sem szeretném, hogy velem tegyenek.

Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, akkor lesz béke a földön!

Ugrás a tetejére

AZ ÚTMUTATÓM: HOGYAN INDÍTSUNK EGY NAPOT, AMIVEL SEGÍTHETJÜK LELKI BÉKÉNK EGYENSÚLYÁT?

Erre nagy példaképem, prof. dr. Bagdy Emőke ajánlását osztanám meg.

"Reggel, mielőtt kinyitjuk a szemünket, állítsuk be az agyunkat arra, hogy ma egész nap jó dolgok történnek majd velünk. Mondjuk végig magunkban ezt a rövid szöveget: "Jó reggelt kívánok magamnak és mindazoknak, akiket szeretek, és akikkel ma csak találkozni fogok. Odavezetek egy fénysugarat a lábujjaimhoz, végigvezetem az egész testemen, és mosolyog minden pici sejtem, örül a mai napnak. Ma valami jó történik!" Próbáljuk ki – és tényleg valami jó fog történni! A gondolat, a tudat hatalma valóban teremt. Ha meg akarjuk találni ennek az összefüggéseit a modern kvantumfizikában, akkor egész nyugodtan menjünk utána, mert megtaláljuk. A szemünk persze mindent magába fogad, és viszi hátra a tarkólebenybe az információt – de ha az agyunk azt az üzenetet kapta, hogy ma jó dolgok történnek majd, akkor csak jókat keres. Meg van ígérve, te üzented meg – hol van az a jó? És egyszer csak valóban észrevesszük az apró, örömteli dolgokat! Egyszerűen kinyílik bennünk a pozitív érzelem, jobb lesz az energia-háztartásunk. Ezt mindenki kipróbálhatja saját kísérlet keretében is. Egy hétig minden reggel tegyük be a teremtő tudatunkba, hogy ma valami jó történik, közben figyeljük a közérzetünket, a lelkiállapotunkat, a velünk történt eseményekről pedig írjunk naplót - és rá fogunk jönni, hogy ez így igaz. Ha nem hiszünk másnak, higgyünk önmagunknak, a saját tapasztalatainknak!"

Ugrás a tetejére